Arkiv

Ellen och Andreas till VM

2016-11-22
Ellen Holmsten och Andreas Dilling, båda från Aspero Idrottsgymnasium Halmstad, är uttagna till junior-VM i bordtennis. Mästerskapet spelas i Kapstaden i Sydafrika 30/11-7/12 där Ellen är enda tjejen från Sverige och ska spela dubbel och mixed dubbel. Andreas är uttagen till singel, dubbel och mixed dubbel. Aspero passade på att ställa några frågor till Ellen.
Artikel

Historiskt kval för Asperoelever i hockey

2016-03-02
J18 laget har efter vinst i fortsättningsserien i överlägsen stil samt efter play off i 3 tuffa matcher mot Nässjö kvalificerat sig till kvalserien j18 elit. Detta är första gången i Halmstad Hockeys historia som j18 klarat av att ta sig till detta kval.
Artikel

Lyckad framtidsdag

2016-02-02
I måndags var det "Framtidsdag" på Aspero Idrottsgymnasium för alla årskurser. Medans åk 2-3 fick information om kommande yrkesval och högskolor fick elever i åk 1 en lång rad intressanta föreläsningar.
Artikel

Stort Grattis

2015-12-14
Grattis till företaget Pure Circulation som vann 1:a pris i kategorin ”Bästa UF-företag” på Asperos julmässa. Stort tack också till alla deltagare som ställde upp och gjorde vår mässa så bra. 
Artikel

Glädjande besked efter tillsyn

2015-10-20
Skolinspektionen har i september genomfört tillsyn på Asperos skolor. Syftet med tillsynen är att kontrollera att skollag, förordningar och läroplaner följs.Resultatet är mycket glädjande!Av 13 undersökta områden är Aspero helt utan anmärkning på 10 av dem. 
Artikel

Andreas ny handbollstränare

2015-08-05
Andreas Johansson, tidigare HK Heid och numera huvudränare för Skara HF i damallsvenskan är vår nye huvudansvarige handbollsinstruktör. Andreas är också utbildningsansvarig på Handbollförbundet Väst. 
Artikel

Asperoelev har fått proffskontrakt

2015-06-03
Tim Erlandsson, fotbollsmålvakt och ekonomistuderande elev på Aspero har nyligen skrivit på sitt första proffskontrakt. Tim har skrivit ett tre års kontakt med den engelska klubben Nottingham Forest. Tim har under en lång tid arbetat hårt mot uppsatta mål och gjort det med den ära.
Artikel

Ilska över FIFA-skandalen

2015-06-02
Asperoelever uttalar sig i inslag från TV4: kärleken till fotbollen är viktigare än pengar.På Aspero är rättvisa och fair play viktiga ledord. Eleverna har varit med och formulerat regler för hur man uppträder mot varandra och reagerar därför starkt mot oschysst beteende.Se inslaget med våra elitsatsande elever!
Artikel

Golfspelarna tävlar i Spanien och USA

2015-01-27
Att tävla utomlands är utvecklande. Det insåg några av våra golfelever och anmälde sig till Norwegian Challenge, en tävling som spelas i Spanien.
Artikel

Bordtennis-VM i Kina

2014-12-16
Carl Ahlander har varit i väg på Vm i Kina med Sveriges U-landslag. Resultaten under Vm blev lite blandade och Calle deltog dels i lag, dubbel och singel. För svensk del blev det en sjätteplats i lagspelet och i singel tog sig Calle tillsammans med de andra svenska deltagarna in i huvudturneringen.
Artikel