Asperoelev har fått proffskontrakt

Tim Erlandsson, fotbollsmålvakt och ekonomistuderande elev på Aspero har nyligen skrivit på sitt första proffskontrakt. Tim har skrivit ett tre års kontakt med den engelska klubben Nottingham Forest. Tim har under en lång tid arbetat hårt mot uppsatta mål och gjort det med den ära.
Han har under sista året hos oss på Aspero lyckats fantastiskt bra med sina studier samtidigt som han satsat helhjärtat på sin fotbollskarriär. Tim visar med detta att det går att kombinera elitidrott med studier hos oss på Aspero, det är vi stolta över.
Tim sänder också signaler till andra unga idrottare att det går att lyckas med tydligt uppsatta mål och en otrolig vilja! Om en dryg vecka får han tillsammans med sina klasskamrater i årskurs 3 på Aspero springa ut från skolan med studentmössa på och fira examen. Tim har sedan några veckors semester kvar i Halmstad innan han åker över till Nottingham för att börja försäsongen med sina lagkamrater.
Vi på Aspero, Halmstad vill såklart gratulera dig, Tim till ett nyskrivet kontrakt och önska dig lycka till i framtiden!

Bild: www.nottinghamforest.co.uk

Artikel om Tim, skriven av Hallandsposten går att läsa här

Halmstad Aspero