Arkiv

Lyckad framtidsdag

2018-02-06
Hur ser vägarna ut efter att studentfirandets glädjeyra lagt sig? Den 1 februari blickade Asperos elever mot framtiden. Årskurs 1 fick delta på föreläsningar som inriktade sig mot att få till en helhet i vardagen. Syftet med dagen var att öka medvetenhet om vilka faktorer som påverkar välbefinnandet och prestationen. Ämnen som berördes var bland annat studieteknik, kost, sömn och återhämtning. Utöver dessa ämnen höll även Mats Jingblad en föreläsning om vad som krävs för att nå optimal prestation inom idrotten och yrkeslivet.
Artikel

Mats Jingblad ny tränare på Aspero

2017-12-22
Mats kommer senast från jobbet som sportchef i Hammarby. Som aktiv spelade han bland annat 216 allsvenska matcher för Halmstads BK och gjorde 10 landskamper.Han har erfarenheter som tränare från HBK, IFK Göteborg, Örebro, Ängelholms FF, Landskrona BoIS och IFK Norrköping. Vi hälsar Mats hjärtligt välkommen till oss på Aspero
Artikel

Tack till besökarna på öppet hus

2017-10-23
Vi vill rikta ett stort tack till alla er som besökte oss på vårt öppet hus i lördags!84 stycken kanske blivande elever på Aspero fick tillsammans med sina föräldrar en rundvandring, träffa personal, lyssna till rektorns information samt fika.
Artikel

Skolstart hösten 2017

2017-08-04
Årskurs 1:Börjar onsdagen den 16 augusti kl 08.30. Samtliga elever samlas i E-salarna på Aspero idrottsgymnasium där information och upprop äger rum. Dagen förväntas avslutas runt kl 15. Årskurs 2 och 3:Startar torsdagen den 17 augusti kl 10.00. Ni samlas mentorsvis i ert klassrum (se anslagstavlan vid trappan) där mentorn möter upp. Eftermiddagen ägnas åt lek och tävlingar så ta på er oömma kläder.
Artikel

Asperos golfare fortsätter att utvecklas

2017-05-29
Vårterminen börjar gå mot sitt slut för golfarna på Aspero. Återigen kan vi se vilken utveckling som sker genom vinterns teknik- och fysperiod. Detta avspeglas i det vi ser under träningspassen, men också genom tävlingsresultat. Det är många som kämpar hårt och gör jobbet för att ta sig till nästa nivå. I golf är det alltid svårt att veta när resultaten kommer.
Artikel

Aspero har fått guldmedaljörer!

2017-03-06
Stort grattis säger vi på Aspero Idrottsgymnasium Halmstad​ till våra pingistjejer, Tilda Johansson och Erika Fronth tog hem senior SM guld i dubbel!! Erika och Ellen Holmsten även hon Asperoelev lyckades dessutom ta ett brons i damsingel, stort, bra jobbat!
Artikel

Informationskväll 12 januari

2016-12-27
Rektor och personal informerar om studier och idrott kl 18.00.Åk 8 och åk 9 elever med föräldrar är hjärtligt välkomna!​Vi bjuder på våfflor.
Artikel

Ellen och Andreas till VM

2016-11-22
Ellen Holmsten och Andreas Dilling, båda från Aspero Idrottsgymnasium Halmstad, är uttagna till junior-VM i bordtennis. Mästerskapet spelas i Kapstaden i Sydafrika 30/11-7/12 där Ellen är enda tjejen från Sverige och ska spela dubbel och mixed dubbel. Andreas är uttagen till singel, dubbel och mixed dubbel. Aspero passade på att ställa några frågor till Ellen.
Artikel

Öppet hus 22 oktober

2016-10-17
Elever i åk 8 och åk 9 med föräldrar är varmt välkomna att besöka oss på lördag mellan kl 10-14. Träffa Asperos lärare, tränare och få information om vår utbildning och idrott. En guidad rundvandring i våra lokaler och på idrottscentrum ges.Ingen anmälan krävs. Varmt välkomna!!
Artikel

Informationskväll åk 8 & 9

2016-09-05
Onsdag den 28 september kl 18:00 är elever i åk 8 & 9 med föräldrar hjärtligt välkomna till Aspero. Rektor och idrottskoordinator informerar om studierna och idrotten, du får se våra lokaler och vi bjuder på våfflor.Ingen anmälan krävs, Välkomna!
Artikel