Innebandy

Aspero är det självklara valet för dig som vill kombinera gymnasiestudier med satsning på innebandy. Tillsammans med andra motiverade elever erbjuds du stimulerande och utbildande träningar.

 

Tränare

Marcus Holm

Sju års erfarenhet som förbundskapten för U19 damlandslaget och vann VM guld -06 och -09. Han har tränarerfarenheter från elitserien damer/herrar i Sverige och Schweiz. Marcus har gått alla utbildningssteg inom Svenska Innebandyförbundet och tog elittränarexamen 2005. Han är idrottspedagog med magister i idrottspsykologi och magister i pedagogik med inriktning idrott. Svenska Innebandyförbundet använder sig ofta av Marcus till tränarutbildningar och föreläsningar.

 

Tfn: 035-136906

E-post

 

Anläggning

Träningen sker på förmiddagar i Arenahallen samt högskolans idrottshall som ligger i omedelbar anknytning till skolan. Två toppmoderna hallar med bl.a gym och labb.

 

Utbildningen

Aspero ger dig som satsar på innebandy en bred utbildning i spelets taktiska och fysiska krav. Huvudinriktningen är individuell teknik och spelförståelse.

Du får även fördjupade kunskaper inom kost/näringslära, anatomi, träningslära, ledarskap, idrottspsykologi, skador och rehabilitering. Du som går innebandyprofil har två innebandypass per vecka samt ett gym och teori. Samtliga elever på Aspero får gymkort till Idrottscentrums fullutrustade träningsanläggning.

2017/2018

För elever födda 2001 erbjuder Aspero eleverna innebandy i åk 1 och därefter Gym/fitness i åk 2 & 3.

För mer information kontakta Idrottskoordinator Marcus Holm.  
E-post 
Tlf: 035-136906

 

Innebandy.se