Gym/Fitness


Tränare

Vår idrottslärare Malin Kågström är diplomerad hälsoinspiratör och hälsopedagog. Hon håller tillsammans med SM-guldmedaljören i kickboxning Thomas "Totto" Heidrup på Lok&Motion i fitnessutbildningen.

Utbildningen

I vår fitness-profil provar vi på olika motionsformer allt från aerobic, bodypump, spinning, step och yoga. Hälsa står i centrum, vi pratar kost och träningsupplägg i teori och praktik. Frågor vi jobbar med är hur tränar jag min kondition på ett effektivt vis? Hur skall jag träna för att må bättre? Hur skall jag träna för att inte bli skadad?” som ett eget stycke mellan första och andra stycket
På profilen  har du idrott vid 3 tillfällen i veckan. Det ingår både träning och teorikunskaper. Alla delarna behövs för att du ska få största möjliga effekt av din satsning. 
Praktiska pass ligger på förmiddagen, för att ge möjlighet till återhämtning. Du utvecklar din färdighet och teknik tillsammans med  våra välmeriterade tränare, som lär dig tänka idrottspsykologiskt och träna hälsosamt.

Betyg gäller för att tas in till programmet. Idrotten är individuellt val, som du anger vid ansökan.
 

 

Anläggning och samverkan

Vi samarbetar nära med idrottsklubbar, Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. Dessutom samverkar vi med det ledande träningscentret Lok & Motion i Karlskrona och med Blekinge Health Arena med sjukgymnast, naprapat, idrottsläkare och massör.