Innebandy

Tränare

Anders Thurfjell är utbildad gymnasielärare i engelska och idrott samt anställd på Aspero som innebandytränare. Han är också licensierad personlig tränare och mental rådgivare.

Jens Norrman har SBIF-utbildning och erfarenhet från elit- och landslagsnivå. 

Anläggningar

Träningen sker på förmiddagarna i nybyggda Brinova Arena och i Vedebyhallen. Huvuddelen av vår fysträning bedriver vi på testlabbet, Rosenholm

 

Utbildningen

På profilen  har du idrott vid 3 tillfällen i veckan, dels som din valda idrottoch dels som teori, gym eller fysträning. Alla delarna behövs för att du ska få största möjliga effekt av din satsning.

Fokus på träningen är din individuella utveckling som spelare och idrottare, med teknik- och taktikträning efter individuella behov. Praktiska pass ligger på förmiddagen, för att ge möjlighet till återhämtning före klubbträningen på kvällen.

 

Du utvecklar din färdighet och teknik tillsammans med  våra välmeriterade tränare, som lär dig tänka idrottspsykologiskt och träna hälsosamt.

 

Betyg gäller för att tas in till programmet. Idrotten är individuellt val, som du anger vid ansökan.

 

Samverkan 

Vi samarbetar nära med idrottsklubbar, Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. Dessutom samverkar vi med det ledande träningscentret Lok & Motion i Karlskrona och med Blekinge Health Arena med sjukgymnast, naprapat, idrottsläkare och massör.