Aspero Innebandy

Karlskrona

Anläggningen

Träningen sker i Brinova Arena och i Vedebyhallen. Huvuddelen av vår fysträning bedriver vi på Blekinge Health Arena.

Utbildningen

På innebandyprofilen fokuserar vi på din individuella utveckling som spelare och idrottare, med teknik- och taktikträning efter individuella behov. Praktiska pass ligger på förmiddagen, för att ge möjlighet till återhämtning före klubbträningen på kvällen.

Detaljträning och ”nötning” är vanliga inslag på våra träningar, där vi också jobbar mycket med smågrupper för att öka kvaliteten på skott, passningar, mottagningar och bollkontroll. Vi utgår från den position du spelar på och planerar träningarna ofta utifrån det.

Du får även verktyg och lär dig metoder för att utveckla din styrka, snabbhet, uthållighet, rörlighet och koordination. Instruktörerna följer upp varje enskild elev utefter dennes förutsättningar.

Idrotten är individuellt val, som du anger vid ansökan.

Samarbeten

Vi har ett nära samarbete med kommunens och närliggande kommuners föreningsliv för att på så vis kunna anpassa träningarna efter hur det ser ut under och mellan säsong. Vi samarbetar även med Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna för olika föreläsningar. Genom Blekinge Health Arena har vi tillgång till och möjligheter till bra anpassad fysisk träning. Vi har även ett samarbete med Karlskrona Fysio och sjukgymnast Anders Boström vid eventuella skador.

Tränare

Jens Norrman
Anders Thurfjell

För mer information kontakta Asperos idrottskoordinator Jens Norrman

Är väldigt nöjd med min utbildning, både inom idrotten och skolarbetet. Tycker att lärarna är en stor del av det och man får en väldigt vänlig relation med många av lärarna vilket jag tycker har hjälpt mycket.

Från elev som tog studenten 2024

Våra idrotter

Fotboll =

Golf =

Gym/Fitness =

Handboll =

Innebandy =

Börja på Aspero

Är du intresserad av att påbörja studier hos oss på Aspero?