Besök Aspero

Halmstad

Besök Aspero

Innan du söker till Aspero är du varmt välkommen att besöka vår skola. Vi rekommenderar att du besöker fler skolor för att få en uppfattning om vilken skola som passar just dig. Stämningen på vår familjära skola kan inte riktigt beskrivas i bilder och ord, utan du är välkommen att själv uppleva vår gemytliga atmosfär. På Aspero erbjuder vi flera olika besöksalternativ, och vårdnadshavare är alltid välkomna att följa med.

Öppet Hus 19/10 kl 10 – 14

På Aspero Öppet Hus får du all information du behöver om skolan samt en rundvandring i våra lokaler. Våra lärare och tränare är på plats och du kommer få möjlighet att ställa vilka frågor du vill även till dem. Du kommer få möjlighet att träffa våra befintliga elever som även kommer visa er runt på skolan. Ingen föranmälan krävs.

Informationskväll

Våra informationskvällar är ett Öppet hus i miniformat. Du får träffa rektorn och idrottskoordinatorn som ger er all information du behöver om skolan, du får även en rundvandring. Du får således samma innehåll som Öppet hus men med färre elever och personal på plats. Ingen föranmälan krävs.

Besöksdagar

Passa på att besöka Aspero på en av våra besöksdagar. Du inleder dagen med en träning tillsammans med våra instruktörer samt andra intresserade elever från åk9. Under träningen får du prova på hur en asperoträning kan gå till och du får uppleva de lokaler vi bedriver träningen på. Efter träningen tar vi oss till skolan där vi bjuder på lunch innan vi ger dig den information du behöver för att känna om Aspero är något för dig! Till våra besöksdagar krävs det att du anmäler dig via rätt länk nedan:

Fotbollsdag

Innebandydag

Hockeydag

Golfdag

Fitnessdag

Handbollsdag

Skuggning

Gällande skuggningar ser vi i första hand att man besöker oss på en av våra besöksdagar eller Öppet hus. Skulle detta av någon anledning inte vara möjligt eller om man vill ta en närmare titt på Aspero öppnar vi upp för skuggningar först i januari. Till våra besöksdagar, som ni ser information om ovan, önskar vi att man anmäler sig senast fyra dagar innan så vi vet vilka och hur många som kommer till varje tillfälle. Du som åk-9 elev eller vårdnadshavare till en åk-9 elev är hjärtligt välkommen till vår lilla familjära skola! Vi hoppas att vi ses.
För mer information, kontakta Jimmy Karlsson

Börja på Aspero

Är du intresserad av att påbörja studier hos oss på Aspero?