BESÖK ASPERO

P.g.a. covid -19 finns inga utsatta datum för öppet hus och prova på dagar. Det är inte heller möjligt att skugga p.g.a. smittorisken. Du hittar information på denna sida så snart vi kan gå ut med aktuella datum!

Innan du ansöker till Aspero är du välkommen att besöka vår skola. Vi rekommenderar att du besöker fler skolor för att jämföra och se vilken skola som passar just dig. Stämningen på vår familjära skola kan inte riktigt beskrivas i bilder och ord. På Aspero erbjuder vi flera olika besöksalternativ och vårdnadshavare är alltid välkomna att följa med.
Om du har några frågor inför ditt besök kontakta Asperos idrottskoordinator

Öppet hus
På Asperos öppet hus träffar du elever, lärare, tränare, idrottskoordinator och rektor. Du erbjuds en rundvandring i våra lokaler och att lyssna till information om studierna och idrotten. Ingen föranmälan krävs. Hjärtligt välkommen!

Prova på dagar (eventdagar)
Aspero arrangerar prova på dagar i din idrott där du som åk 8 eller åk 9 elev deltar på en Asperoträning, får information om hur vi kombinerar idrotten och studierna samt en rundvandring. Anmäl dig till rätt dag i formuläret nedan senast tre dagar före aktuell dag. Hjärtligt välkommen!

Skuggning
Åk 9 elever kan anmäla sig till att skugga en klass under en skoldag. Asperopersonal möter upp dig på morgonen och därefter följer du en klass under dagen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka en dag som passar just dig. Hjärtligt välkommen!