BESÖK ASPERO

Innan du söker till Aspero är du varmt välkommen att besöka vår skola. Vi rekommenderar att du besöker fler skolor för att få en uppfattning om vilken skola som passar just dig. Stämningen på vår familjära skola kan inte riktigt beskrivas i bilder och ord, utan du är välkommen att själv uppleva vår gemytliga atmosfär. På Aspero erbjuder vi flera olika besöksalternativ, och vårdnadshavare är alltid välkomna att följa med (Obs! Max en vårdnadshavare per elev p.g.a. Covid-19).
På våra idrottsevent kommer vi ha ett maxtak på 25 elever där man får ta med sig en målsman per tillfälle. Detta för att träningsgruppen ska vara hanterbar samt att vi så klart fortfarande vill hålla nere antalet besökare vid ett och samma tillfälle pga covid-19.
Till samtliga tider anmäler man sitt deltagande via länkarna nedan. Vänligen respektera antalet besökare per tillfälle samt kom endast om du har anmält dig och inte uppvisar några symptom på sjukdom. Besökstillfällena är planerade så att det vid samma tidpunkt är så få elever på skolan som möjligt för att bidra till minskad smittspridning.
Om du inte skulle få plats på någon av besökstiderna kontaktar du vår idrottskoordinator Jens Norrman för mer information.

Öppet hus 20/11 kl. 10-14
På Asperos öppet hus träffar du elever, lärare, tränare, idrottskoordinator och rektor. Du erbjuds en rundvandring i våra lokaler och att får information om studierna och idrotten längs vägen.
På vårt Öppet hus den 20/11 mellan kl. 10-14 är vår målsättning att kunna ta emot alla som vill besöka oss. Skulle detta förändras utifrån smittskyddsläget låter vi meddela detta i så god tid som möjligt innan.
Hjärtligt välkommen!

Eventdagar
På våra eventdagar får du förutom skolinformation även vara med på ett träningspass tillsammans med andra intresserade elever samt våra duktiga instruktörer.
Golfdag 16/11 & 30/11
Fotbollsdag 18/11 & 2/12
Handbollsdag 15/11 & 29/11
Innebandydag 16/11 & 2/12
Gym/fitnessdag 16/11, 30/11 & 7/12

Skuggning
Gällande skuggningar ser vi i första hand att man besöker oss på en av våra besöksdagar dvs. idrottsevent eller Öppet hus. Skulle detta av någon anledning inte vara möjligt eller om man vill ta en närmare titt på Aspero öppnar vi upp för skuggningar först i januari. Till våra eventdagar som ni ser information om ovan önskar vi att man anmäler sig senast fyra dagar innan så vi vet vilka och hur många som kommer till varje tillfälle. Du som åk-9 elev eller vårdnadshavare till en åk-9 elev är hjärtligt välkommen till vår lilla familjära skola! Vi hoppas att vi ses.
För mer information, kontakta Jens Norrman