Aspero Göteborg

Vi skapar vinnare

Välkommen till Aspero Göteborg

Aspero Idrottsgymnasium ligger i Prioritet Serneke Arena som skapar en fantastisk elitmiljö för eleverna. På vår skola kombinerar samtliga elever sin idrott med högskoleförberedande studier. Vår personal har stor erfarenhet av idrottsungdomar och brinner för att skapa de bästa förutsättningarna för dubbla karriärer. Din individuella utveckling är i fokus, både i idrotten och i skolarbetet. Den lilla skolan, personalens engagemang och elevernas gemensamma intressen skapar en härlig sammanhållning och en unik utvecklingsmiljö.

Välkommen till oss på Aspero!

Senaste hos oss

För fler nyheter, följ oss på Instagram och Facebook.

Prova-på-dagar

Göteborg

Varmt välkommen att besöka oss på våra prova på dagar. Var med på en träning och se skolan.

Läs mer

Öppet Hus

Göteborg

Besök oss gärna på vårt Öppet hus den 19/10 11-14 samt 21/1 16:30-18:30 där du får träffa lärare, elever och se vår skola.

Läs mer

Våra program

Läraren Helena hjälper en elev under lektionen

Aspero Ekonomi =

Ekonomiprogrammet på Aspero Idrottsgymnasium är högskoleförberedande och ger dig många valmöjligheter inför framtiden. Ekonomiprogrammet passar dig som vill studera samhällsekonomi, företagsekonomi och entreprenörskap.

En grupp elever på Aspero gymnasieskola får hjälp av läraren Lisa

Aspero Samhälle =

Är du intresserad av människor och mänskligt beteende? Vill du veta mer om vad som formar och påverkar oss som individer och grupp? Då är det samhällsvetenskapliga programmet med inriktning beteendevetenskap något för dig.

Jag har haft tre bra år. Träffat massa nya härliga människor, både elever och lärare. Lokalerna är fräscha och det är en bra “schoolspirit” här.

Elev som tog studenten 2024

Våra idrotter

Fotboll =

Funktionell Fitness =

Tennis =

Börja på Aspero

Är du intresserad av att påbörja studier hos oss på Aspero?