BESÖK ASPERO

Innan du söker till Aspero är du varmt välkommen att besöka vår skola. På Aspero erbjuder vi flera olika besöksalternativ, och vårdnadshavare är alltid välkomna att följa med.

Till samtliga tider anmäler man sitt deltagande via länkarna nedan. Vänligen respektera antalet besökare per tillfälle samt kom endast om du har anmält dig och inte uppvisar några symptom på sjukdom. Om du inte skulle få plats på någon av besökstiderna kontaktar du vår idrottskoordinator Johanna Sundell för mer information.
På våra eventdagar får du förutom skolinformation även vara med på ett träningspass tillsammans med andra intresserade niondeklassare och får på så sätt en bra inblick i verksamheten. Anmälan görs senast 4 dagar innan.

Öppet hus 18/11 kl 11-14 samt 23/1 kl 16:30-18:30 (ingen föranmälan krävs)
På öppet hus får du skolinformation, träffa rektor och övrig personal samt möjlighet att se skolans lokaler och ställa frågor.

Eventdagar
Passa på att besöka Aspero på en av våra eventdagar. Du inleder dagen med en träning tillsammans med våra instruktörer och andra intresserade elever från åk9. Efter träningen bjuder vi bjuder på frukost innan vi ger dig den information du behöver för att känna om Aspero är något för dig!
Se datum & boka in dig nedan


Skuggning

Du följer med en klass under deras skoldag och deltar både på träning och lektion.
För att boka kontakta Johanna Sundell

Varmt välkommen att besöka vår skola!